lunes, 21 de noviembre de 2016

Dones importants:

Tavi Gevinson:


Tavi Gevinson avans i ara.
Tavi Gevinson, va nèixer el 21 d'abril del 1996.
Va ser coneguda amb 11 anys, ella es feia fotos amb els seus looks que eran entre un estil d'àvia tendra i el estil d'una nena. Ella sobreposaba textures i colors, sempre amb les seves ulleres de veure. I com que ella tenia un blog les fotos que es feia les pujaba. ).
El seu blog, que es deia Style Rookie cada vegada tenia més visites i fins i tot va arribar a un milió de visualitzacions. I li arribavan peticions i les contestaba el seu , que era professor retirat, pare per correu.
Al poc temps Tavi Gevinson va ser coneguda a tot arreu, especialment era coneguda per el seu estil tan particualr en el món de la moda, i ja va començar a seure a les primeres files de les desfilades més importants, com per exemple, la de Dior. Tenia una pase asegurat per al backstage. Ella es va començar a relacionar amb persones molt importants del món de la moda com l' Anna Wintour o Lagerfeld.


En el següent vídeo podrem veure a la Tavi explicant com va ser el seu procés de fer-se coneguda en el món de la moda.





 










7 comentarios:

  1. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  2. El blog està molt bé, és dels millors que he vist. Però crec que aquesta entrada es podría millorar, com diu el meu amic Pol Cabezas.

    ResponderEliminar
  3. El blog està molt ben fet. Pot ser que aquesta entrada no tant, però esta molt ben trabllat. (Oriol Ortiz Gil)

    ResponderEliminar
  4. La veritat que el tema està molt interessant, però a la meva opinió podríeu haver jugat amb la lletra, queda molt "soso"

    ResponderEliminar
  5. Aquesta entrada no la vam fer la yere i jo

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això és veritat, però les quatre formeu part de la mateixa secció, i és responsabilitat i treball de grup el que fa un bon treball de conjunt. Si us ajudeu les unes a les altres i us expliqueu el que no està bé, i com fer-ho millor, de ben segur que el resultat final serà d'excel·lent.

      Eliminar
  6. A mi aquesta entrada em sembla que està força bé de contingut, però no tant de forma. s'han de millorar la imatge i l'ordre dels elements de l'entrada.

    ResponderEliminar